T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sağlık Çalışanlarından Taşköprü Muzafferettin Gazi İlkokulu Öğrencilerine Teşekkür Mesajı

Güncelleme Tarihi: 19/02/2021

Bu zor zamanlarda içten ve sevgi dolu cümleleriyle bizlere güç veren Taşköprü Muzafferettin Gazi İlkokulu 4/B sınıfı öğrencilerine, Okul Müdürü Sayın Ümit Yaşar YILMAZ’ a, Sınıf Öğretmeni Sayın Veysel KANDAK’ a teşekkürü borç biliriz.

Sevgili çocuklar sizlerle gurur duyduk. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza inancımız sonsuz.

Sevgi ve saygılarımızla…

KASTAMONU EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ