T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Başhekimimiz Hastanemiz Toplum Ruh Sağlığı Merkezini Değerlendirme Ziyaretinde Bulundu

Güncelleme Tarihi: 29/09/2020

Başhekimimizin TRSM' ni Değerlendirme Ziyareti 2509202_01.jpg

Başhekimimiz Prof. Dr. Zafer ERGÜL başkanlığında, hastanemiz yöneticilerinin de katılımıyla 25.09.2020 Cuma günü Toplum Ruh Sağlığı Merkezine değerlendirme ziyaretinde bulunuldu.

Prof.Dr. Zafer ERGÜL başkanlığında Hastanemiz yönetiminin ekibinin yaptığı değerlendirmede;

Birimler yerinde incelenerek, yapılan değerlendirme sonucunda, tespit edilen eksiklikler için iyileştirme faaliyeti başlatıldı.

Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Zafer ERGÜL, yapılan değerlendirme ziyaretlerinin aksaklıkların giderilmesi adına önemli olduğunun altını çizerek, Toplum Ruh Sağlığı Merkezimiz çalışanlara teşekkür etmiştir.

• Başhekimimizin TRSM' ni Değerlendirme Ziyareti 2509202_01.jpg
  • Başhekimimizin TRSM' ni Değerlendirme Ziyareti 2509202_02.jpg