T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi

5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’ndaki Mehmetçiklerimize Organ Bağışı Eğitimi

Güncelleme Tarihi: 13/11/2019

5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı_2019_01.jpeg

“Bağışlanan her organ filizlenen bir candır… Kalbinize bir kez sorun…”

5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda vatani görevini ifa eden Mehmetçiklerimize Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri kapsamında, 04.Kasım.2019 tarihlerinde Organ Bağışı Eğitimi verilmiştir.

Hastanemiz Organ Bağış Birimi Lab.Tek. Haydar Cerullah ZERDE, askerlerimize Organ Bağışı konusunda bilgilendirme yapmıştır.

Eğitimi takiben organ bağışında bulunmak isteyen askerlerimize “Organ Bağış Formu” dağıtılarak organ bağışı kabulü yapılmıştır.

5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı_2019_02.jpeg

5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı_2019_03.jpeg