T.C. Sağlık Bakanlığı Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Kastamonu Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 05/04/2019

Çalışanlarımıza Koruyucu Aile Hizmeti Tanıtımı_28032019_01.JPG

Çalışanlarımıza Koruyucu Aile Hizmeti Tanıtımı

“Kastamonu Aile, Çalışma ve Sosyal Hiz. İl Müd.lüğü’ nce Koruyucu Aile Hizmeti Hakkında Bilgilendirme Yapıldı”

Hastanemiz Psikiyatri Uzmanları, Sosyal Hizmet Uzmanları, Çocuk Gelişimi Uzmanları ve Psikologlarımız ile konuya duyarlı çalışanlarımıza, Kastamonu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Ümit KADIOĞLU tarafından, 28.03.2019 tarihinde “ÜLKEMİZDEKİ KORUYUCU AİLE HİZMETİ VE UYGULAMALARI” hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Yapılan tanıtım toplantısında; Koruyucu Aile Hizmeti Nedir?, ülkemizdeki koruyucu aile uygulamalarına ilişkin mevzuat ve uygulamalar, başvuru koşulları, koruyucu aile hizmetine alınma - sürdürme ve sona erdirilme koşullarına ilişkin uygulamalar ve ilimizdeki koruyucu aile hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

Çalışanlarımıza Koruyucu Aile Hizmeti Tanıtımı_28032019_02.JPG