T.C. Sağlık Bakanlığı Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Kastamonu Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 18/03/2019

Hazerbey Tıbbiye Koleji'nin Tıp Bayramı Kutlaması_2019_01.JPG

Hazerbey Okulları Tıbbiye Sağlık Lisesi’ nin 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması

Hazerbey Okulları Tıbbiye Sağlık Lisesi Müdürü Sayın Mehmet ŞEKEROĞLU, Eğitim Koordinatörü Sayın Yağmur Asena YILMAZ ve beraberindeki Sağlık Lisesi öğrencileri, Hastanemiz Başhekimi Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT’ u ve Başhekim Yardımcılarımızı Makamında ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlamışlardır.

Başhekimimiz Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT, Hazerbey Okulları Tıbbiye Sağlık Lisesi Müdürü Sayın Mehmet ŞEKEROĞLU’ na, Eğitim Koordinatörü Sayın Yağmur Asena YILMAZ’ a ve beraberindeki Sağlık Lisesi öğrencilerine, bu nazik tutumlarından dolayı tüm sağlık çalışanları adına teşekkürlerini iletmiştir.

Başhekimimiz Op.Dr. Hasan Serdar BOZKURT gelecekte birlikte çalışmaktan onur duyacağımız, sağlık meslek mensubu olmaya aday olan öğrencilere, eğitim - öğretim hayatlarında ve gelecekteki meslek yaşamlarında başarılar dilemiştir.

Hazerbey Tıbbiye Koleji'nin Tıp Bayramı Kutlaması_2019_02.JPG