T.C. Sağlık Bakanlığı Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Kastamonu Devlet Hastanesi

Sigara Bırakma Polikliniğimiz Hizmete Açılmıştır

Güncelleme Tarihi: 27/11/2018

Sigara Bırakma Polikliniği Uzman Hekimlerimiz.JPG

Sigara Bırakma Polikliniğimiz hizmete açılmıştır.

Hastanemiz Poliklinikler D Blok, Zemin katta açılan polikliniğimiz Çarşamba ve Perşembe günleri hizmet verecektir.

Sigara Bırakma Polikliniğinde Göğüs Hastalıkları Uzmanlarımız Uzm.Dr. Gülcan ÇETİN ve Uzm.Dr. Fatih ÜZER dönüşümlü olarak sizlere hizmet verecektir.

Uzman hekimlerimizce sigarayı bırakma konusunda öncelikle anket uygulaması yapılarak danışmanlık ve tıbbi destek hizmeti verilecektir. Gerekli görülen durumlarda sigarayı bırakmaya yardımcı ilaç tedavisine yönlendirmeler yapılacaktır.

Polikliniğimizde muayene olabilmek için belirlenen günlerde Sigara Bırakma Polikliniğimize müracaat edebilir veya T.C Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi ( MHRS ) web sayfası üzerinden ya da 182 nolu Merkezi Hekim Randevu Sistemi telefonu arayarak randevu alabilirsiniz.

Sigara Bırakma Polikliniği çalışma takvimini hastanemiz web sitesindeki Poliklinik Çalışma Listesinden de takip edebilirsiniz.

Sigara Bırakma Danışma Hattı ALO 171 Web Sayfasına Ulaşmak İçin Lütfen Linki Tıklayınız.

Bulunduğunuz İldeki Sigara Bırakma Polikliniklerinin Hizmet Verdiği Hastaneleri Öğrenmek İçin Lütfen Linki Tıklayınız.