T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Güncelleme Tarihi: 21/10/2021

Gökhan BERBER

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

1991 Yılında Kastamonu İlinde doğdu. İlk ve Orta öğretimini Kastamonu Merkez İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra sırasıyla Kastamonu Kuzeykent Lisesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümünü, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünü ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümünü tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünde öğrenimine devam etmektedir. .

Taşköprü Devlet Hastanesi ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığında çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 15.12.2017 tarihi itibariyle hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Evli ve bir çocuk babasıdır.