Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Yıldız SALMAN.JPG

Yıldız SALMAN
Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

1975 yılında Kastamonu İli, Araç İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Araç Merkez İlkokulunda, Lise eğitimini Araç Sağlık Meslek Lisesinde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Veteriner Laborantlık bölümünden ön lisans düzeyinde mezun oldu. Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. Halen Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünde eğitimine devam etmektedir.

18 Eylül 1995 tarihinde Kastamonu Sigorta hastanesinde hemşire olarak göreve başladı. Bu hastanede çeşitli servislerde hemşire olarak çalıştıktan sonra 15 yıl servis sorumlu hemşireliği, 3 yılda birim sorumlusu olarak görev yaptı.

Evli ve iki çocuk annesi olan Yıldız SALMAN, 15.12.2017 tarihi itibariyle hastanemizde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.