13 Eylül Dünya Sepsis Günü Farkındalık Eğitimi

Güncelleme Tarihi: 06/10/2017

13 Eylül Dünya Sepsis Günü Eğitimi.jpg

13 Eylül Dünya Sepsis Günü Farkındalık Eğitimi

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunca Dünya Sepsis Günü kapsamında Türk Yoğun Bakım Derneği işbirliği ile Sağlık çalışanlarının farkındalığının artırılması, sepsis tedavisinde daha iyi sonuçlara ulaşılması, mortalitenin azaltılması amacıyla 13.09.2017 Çarşamba günü saat 15:30-17:30 saatleri arasında Kastamonu Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda Uzm.Dr.Özgür YILMAZ ve Uzm.Dr.Ayşe YILMAZ tarafından iki oturum halinde pratisyen/uzman hekimlere ve yardımcı sağlık personellerine yönelik "Sepsis Eğitimi" düzenlendi.

Eğitim, Kastamonu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. İsmail YÜCEL, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yüksel KUTLU, Hastanemiz Üst Yönetimi, doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız ve yerel basın kuruluşlarının da katılımıyla gerçekleştirildi.

• 13 Eylül Dünya Sepsis Günü Eğitimi_1.jpg
  • 13 Eylül Dünya Sepsis Günü Eğitimi_2.jpg