Kasım 2017 Doktor Aylık Çalışma Takvimi

Hastanemiz;

v  Ana Yerleşke

v  Ek Hizmet Binası

olmak üzere 2 ayrı yerleşkede hizmet vermektedir.

Yerleşkelerimizin adres ve iletişim bilgilerine hastanemizin http://kastamonudh.saglik.gov.tr/ internet adresindeki İLETİŞİM bölümünden ulaşabilirsiniz.

Hastanemizde yalnızca Ana Yerleşkemizdeki hizmet binasında poliklinik hizmeti verilmektedir.

Poliklinik saatlerimiz 09:00 - 12:00 13:00 – 16:00 arasıdır.

Doktor Aylık Çalışma Takvimleri, doktorların aylık faaliyetlerini göstermektedir. (Poliklinik muayene, ameliyat, konsültasyon, izin,  eğitim, nöbet izni, görevlendirme vb.)

Hekimlerimizin durumları nedeniyle ay içerisinde Doktor Aylık Çalışma Takvimlerinde değişiklik olması halinde, Sağlık Bakanlığı Bilgi Sistemlerinde de gerekli güncellemeler yapılmaktadır.

Doktor Aylık Çalışma Takvimlerine aşağıda bulunan linklerden ulaşabilirsiniz.

Muayene olmak için;

vPoliklinik kat girişlerinde bulunan kiokslardan ve belirlenen saatler arasında poliklinik sekreterlerinden sıra alabilirsiniz.

vMuayene olmak için randevularınızı Merkezi Hekim Randevu Sisteminin https://www.mhrs.gov.tr/ adresine girerek internet üzerinden veya Merkezi Hekim Randevu Sisteminin 182 nolu telefonunu arayarak alabilirsiniz.

vHastanemiz internet sitesi üzerinden Merkezi Hekim Randevu Sistemi İnternet Sayfasına ulaşmak istiyorsanız. Ana sayfamızda bulunan MHRS Randevu logosunu tıklayınız.

Bir sonraki gün muayene olmak için gideceğiniz poliklinikte, çalışacak olan doktorun adını öğrenmek istiyorsanız;

Hastanemiz internet sitesi ana sayfada bulunan Poliklinik Çalışma Listesi logosunu tıklayarak, poliklinikte görevli olan doktoru öğrenebilirsiniz.

2017 yılı Kasım Ayı Doktor Aylık Çalışma Takvimi_1.pdf
2017 yılı Kasım Ayı Doktor Aylık Çalışma Takvimi_2.pdf