Bu Test Nerede Yapılıyor? Sistemi Açılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 22/06/2018

Bu Test Nerede Yapılıyor.jpg

Bu Test Nerede Yapılıyor? Sistemi Açılmıştır.

Akılcı Laboratuvar Kullanımı kapsamında hangi testin nerede yapıldığını gösteren “Bu Test Nerede Yapılıyor?” sistemi açılmıştır.

Ülkemizdeki tüm kamu kurum / kuruluşları ile devlet üniversiteleri bünyesindeki tıbbi laboratuvar (tıbbi biyokimya, tıbbi mikrobiyoloji ve tıbbi patoloji), doku tipleme laboratuvarı ve genetik hastalıklar tanı merkezi sorumluları tarafından Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS)’ne girilen test listesi verilerinden elde edilerek hazırlanan “Bu Test Nerede Yapılıyor?” sistemine http://ckysweb.saglik.gov.tr/labtestlerapp/testlabara.aspx adresinden giriş yapılabilmektedir.

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün Sistem hakkında yayımlanan resmi yazısını görmek için tıklayınız...

“Bu Test Nerede Yapılıyor?” sistemine giriş yapmak için lütfen linki tıklayınız.

“Bu Test Nerede Yapılıyor?” sistemine giriş yapmak için lütfen resmi tıklayınız.