Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Zekiye AVARA.JPG

Zekiye AVARA

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

26.07.1976 tarihinde Ankara’ da doğdu. 1994 yılında Kastamonu Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Önlisans eğitimini 1996 yılında Anadolu Üniversitesi AÖF Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünde tamamladı. Lisans eğitimini 2015 yılında Anadolu Üniversitesi AÖF İşletme Fakültesinde tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi, AÖF SPL Tamamlama Programı Sağlık Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencisidir.

1994 yılında Kastamonu Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde hemşire olarak göreve başladı. 1997 yılında Kastamonu Rehabilitasyon Merkezinde görev yaptı. 1997 yılında Kastamonu Devlet Hastanesi Nöroloji Servisinde görev yaptı. 2006’ da Kastamonu Devlet Hastanesi Çocuk Servisi Sorumlu Hemşireliği görevini yürüttü. 2008 yılında tekrar Kastamonu Devlet Hastanesi Nöroloji Servisinde görev yaptı. 15.12.2017 tarihi itibariyle hastanemizde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

Evli ve 2 çocuk annesidir.