İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Halim ŞEKERLİOĞLU.JPG

Halim ŞEKERLİOĞLU

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

1986 yılında KASTAMONU da doğdu. İlköğrenimini Kastamonu Kuşlara köyünde tamamladıktan sonra sırasıyla Taşköprü Sağlık Meslek Lisesi, Ankara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi Adalet Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümlerinde öğrenimine devam etmektedir.

Özel Ankara Güven Hastanesi, Ankara Çamlıdere Sağlık Ocağı, Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Merkez Teşkilatında çeşitli görevler yaptıktan sonra Ankara Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde kurucu İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevlendirildi ve bu görevi 3 yıl yürüttükten sonra Hastanemize 15 Aralık 2017 tarihinde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak göreve başladı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.