İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Gökhan BERBER.JPG

Gökhan BERBER

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

1991 Yılında Kastamonu İlinde doğdu. İlk ve Orta öğretimini Kastamonu Merkez İlköğretim okulunda tamamladı. Lise eğitimini Kastamonu Kuzeykent Lisesinde tamamladıktan sonra Önlisans Eğitimini Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde tamamladı. 2012 yılında ilk görev yeri olan Taşköprü Devlet Hastanesinde Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) olarak göreve başladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünü (4 Yıl) bitirdi ve şuanda Erzurum Atatürk üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümünde öğrenimine devam etmektedir. 2015 yılından itibaren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığında görevine devam etti. Evli ve bir çocuk babası olan Gökhan BERBER 15.12.2017 tarihi itibariyle hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.